Nešto više o nama i našem poslovanju

Pouzdani knjigovodstveni servis s dugogodišnjim iskustvom u pružanju cjelovitih financijskih usluga.

Zašto odabrati nas?

Personalizirani pristup, potpuna diskrecija, posredovanje i riješenja za svakoga. Obratite nam se s povjerenjem!

Posebne usluge

- Poslovanje na daljinu - Flexibilno radno vrijeme (dostupnost u bilo koje doba dana)- Dolazak i rad na terenu


S Vama od početka

Savjetovanja prilkom otvaranja tvrtke ili obrta ispunjavanje potrebnih prijava i obrazaca za poreznu upravu, mirovinsko i zdravstveno osiguranje.

Dodatne usluge

Računovodstvene, knjigovodstvene i druge usluge po zahtjevu, s pravnim i fizičkim osobama s kojima nemamo sklopljen Ugovor.

O NAMA


Za mnoge je male tvrtke i obrte vlastita organizacija računovodstvenog i knjigovodstvenog upravljanja tvrtkom neisplativa. Zbog velikog obujma poslova, opreme i educiranog kadra kojim je potrebno raspolagati, za male je poduzetnike knjigovodstveni servis najbolja alternativa. Kvalitetno i uredno knjigovodstvo i računovodstvo bitni su segmenti uspješnog poslovanja.

Naša je tvrtka utemeljena i uspješno posluje bez prekida od 1994.godine. Stoga se naše usluge temelje na dugogodišnjem iskustvu rada s poduzetnicima raznovrsnih djelatnosti. Uvijek imamo individualni pristup i izlazimo u susret svakom od naših klijenata te nastojimo naći najbolja riješenja za njihove specifične zahtjeve i potrebe, pri čemu smo prije svega usmjereni na kvalitetu usluge i razvoj dugoročnih dobrih poslovnih odnosa s klijentima.

Obratite nam se s povjerenjem!